Uitbreiding secretariaat: welkom Renate!

WingWays verwelkomt met trots Renate Pals als onze nieuwe Office Manager / Senior Management Assistent.

Renate Pals, office manager WingWays

Met veel genoegen kondigen wij aan dat Renate Pals op woensdag 6 maart jl. officieel deel is geworden van ons WingWays-team! Renate zal vanaf heden de afdeling secretariaat komen versterken, waar zij de rol van Office Manager / Senior Management Assistent op zich neemt.

Renate brengt niet alleen een schat aan ervaring en een frisse blik naar ons team, maar haar vermogen om uitstekende ondersteuning te bieden zal ook een directe meerwaarde zijn voor onze klanten. Met haar klantgerichte aanpak en passie voor organisatie, zijn we ervan overtuigd dat Renate essentieel zal zijn in het versterken van onze relaties met klanten en het verhogen van hun tevredenheid.

We kijken uit naar de positieve impact die Renate ongetwijfeld zal hebben binnen WingWays, zowel intern als in onze interacties met klanten. Haar toewijding, professionaliteit, en klantgerichte houding zullen ons helpen om WingWays verder te versterken.

Welkom in het team, Renate! We zijn blij dat je aan boord bent en kijken uit naar de geweldige dingen die we samen zullen bereiken, met name in het creëren van nog meer waarde voor onze klanten.

Foto: Renate Pals tijdens haar eerste werkdag voor WingWays op 6 maart 2024.

Meest gelezen

Zoeken

Deel artikel

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Ook interessant