BranchePartners & Johnson Factory bundelen krachten

BranchePartners en Johnson Factory hebben besloten om de handen ineen te slaan en vanaf heden samen te gaan werken onder de naam WingWays. 

Secretariaats- en consultancybureaus bundelen krachten in WingWays

Twee gerenommeerde secretariaat en consultancy bureaus, Johnson Factory en BranchePartners hebben besloten om de handen ineen te slaan en samen te gaan werken onder de naam WingWays.

Beide bureaus hebben hun oorsprong in de automotive maar bedienen inmiddels ook al jaren
klanten uit diverse andere branches, zowel nationaal als internationaal. In de huidige tijd van schaalvergroting en professionalisering hebben de bureaus elkaar gevonden met het doel om samen sterker te staan en klanten nog beter te kunnen bedienen.

Johnson Factory was in eigendom van Martin Huisman en Michel Jochems. BranchePartners was in handen van Coen Vermeulen en Franklin van de Laar. Alle vier zijn nu partner in WingWays. In de
afgelopen maanden is er door de 25 personeelsleden van het nieuwe WingWays op allerlei manieren hard gewerkt om de samensmelting zo soepel en geruisloos mogelijk te laten verlopen.

Foto: Teams WingWays en VMS Insight

Waarom WingWays

De naam WingWays is zorgvuldig gekozen. Enerzijds is “Wing” de verwijzing naar een vleugel of
vleugels, een kracht van het bureau. Het ondersteunen, dragen en het brengen van vooruitgang door ondersteuning. Anderzijds is “Ways” een verwijzing met een knipoog naar de oorsprong van het bedrijf, de mobiliteitssector.

Foto: Nieuwe locatie van WingWays, De Limiet 2 te Vianen (op terrein Miele Experience center)

Dienstverlening

De dienstverlening vanaf heden vanuit WingWays blijft onveranderd, te weten: bestuurlijke ondersteuning, bureaudiensten, juridisch advies, strategie & consultancy en communicatie. Er wordt gewerkt vanuit drie verschillende divisies. WingWays Works voor secretariële dienstverlening,
WingWays Consult voor interim management en advisering en BranchePartners voor ondersteuning van automotive gerelateerde formules- en dealerverenigingen.

Meest gelezen

Zoeken

Deel artikel

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Ook interessant