Coen Vermeulen nieuwe voorzitter RDV

Na jaren de rol van secretaris vervuld te hebben, heeft Coen Vermeulen per ingang van 1 januari 2024 het voorzitterschap van de Nederlandse Renault & Dacia dealervereniging op zich genomen. 

Unaniem verkozen

Coen Vermeulen is tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Renault / Dacia / Alpine / Mobilize Dealervereniging (afgekort RDV) verkozen tot voorzitter. De RDV zat sinds het vertrek van Rick Hermanns enige tijd zonder voorzitter, maar met de aanstelling van Vermeulen is deze leegte inmiddels ingevuld. 

Vermeulen is naast voorzitter van de Nederlandse Renault / Dacia / Alpine / Mobilize dealervereniging ook actief binnen de Europese dealervereniging GCRE. Hier vervult hij de rol van Information Officer en juridisch adviseur. Dankzij deze rol staat hij in direct contact met het executive management van Renault Group en weet hij welke strategische ontwikkelingen er zijn binnen het merk. Kennis die vervolgens waardevol kan zijn voor het uitoefenen van zijn functie van voorzitter binnen de Nederlandse dealervereniging.

Meest gelezen

Zoeken

Deel artikel

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Ook interessant