Juridische dienstverlening

Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met juridische zaken, maar u heeft waarschijnlijk, net als veel organisaties, geen eigen jurist in dienst om mee te sparren of advies aan te vragen. Heeft u toch behoefte aan (structurele) juridische ondersteuning? Dat kan bij WingWays. Wij hebben juristen in huis met veel kennis en een jarenlange opgebouwde ervaring. Uw vaste contactpersoon kijkt met u mee op de momenten dat u daar behoefte aan heeft, geeft u advies en handelt de juridische kant van het zakendoen voor u af, zodat u zich volledig op de business kunt blijven richten.

Kortom, ‘Uw eigen bedrijfsjurist, op afstand maar toch dichtbij!’ en dat tegen eerlijke tarieven.

Versterk uw positie

In een steeds complexer wordende zakelijke omgeving is het cruciaal om uw bedrijf of organisatie te beschermen tegen juridische risico’s en daarbij eenvoudig over juridische ondersteuning te kunnen beschikken. Het proactief benutten van juridische expertise kan bovendien de veerkracht van uw organisatie vergroten en bijdragen aan de bestaanszekerheid van uw bedrijf.

Juridische dienstverlening is breed en  omvat bijvoorbeeld contractonderhandelingen, juridische advisering over uw positie en advisering over naleving van  wet- en regelgeving. Het inzetten van juridische expertise kan aanzienlijke voordelen opleveren voor organisaties van elke omvang. De juristen van WingWays helpen u graag juridische risico’s te identificeren.

Laat u inhoudelijk en pragmatisch adviseren over uw contracten of laat periodiek uw juridische zaken binnen uw organisatie beoordelen door onze juridische keurmeesters d.m.v. de Juridische APK. Zo weet u snel waar eventuele knelpunten zitten. Mochten deze er zijn, dan helpen wij u graag deze te verhelpen. 

Daarnaast bevordert het inschakelen van een juridische expert de naleving van wet- en regelgeving door uw organisatie. De juristen van WingWays helpen organisaties  door deze complexe landschappen te navigeren en zorgen ervoor dat zij voldoen aan de geldende normen.

Onze juridische diensten

Bedrijfs- of verenigingsjurist

Uw eigen bedrijfs- of verenigingsjurist zonder dat deze op uw payroll staat. Zo bent u altijd snel juridisch geholpen en tegen eerlijke kosten.

Contractbeoordeling

Het doornemen van uw contracten of algemene voorwaarden. Dit zodat u altijd vooraf weet wat u tekent. 

Opstellen contracten

Het opstellen van algemene voorwaarden of uw samenwerkings-, opdracht-, verwerkers- of management- overeenkomst. 

Consument & Recht

Doet u off- of online zaken met consumenten? Dan zijn er specifieke wetten en regels van toepassing waar uw organisatie zich aan dient te houden. WingWays adviseert u hier graag over. 

Juridische APK

Laat periodiek uw juridische zaken beoordelen door onze juridische keurmeesters. Zo weet u snel waar eventuele knelpunten zitten. Mochten deze er zijn, helpen wij u graag deze te verhelpen.

Workshops

In een interactieve workshop leggen wij u uit waar u aan moet voldoen om compliant te zijn en we staan stil bij wat dit in de praktijk nou echt betekent. Kortom, theorie met praktijk gecombineerd. 

AVG (GDPR)

Het beoordelen en opstellen van uw AVG-documentatie en het geven van praktische adviezen, zodat uw organisatie voldoet aan de AVG-regelgeving.

Juridische APK

Laat periodiek uw juridische zaken beoordelen door onze juridische keurmeesters. Zo weet u snel waar eventuele knelpunten zitten. Mochten deze er zijn, helpen wij u graag deze vervolgens te verhelpen.

Workshops

Middels een interactieve workshop leggen wij u uit waar u aan moet voldoen om compliant te zijn en staan stil bij wat dit in de praktijk nou echt betekent. Dus niet alleen de theorie komt aan bod, maar vooral ook de uitwerking in de praktijk.

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Gerelateerd