Ga vooruit, bereik je eindbestemming

Met WingWays aan je zijde, krijg je niet alleen de drijfkracht om vooruit te gaan, maar ook de routekaart om je eindbestemming te bereiken.

Lees verder Contact

Over WingWays

WingWays is een samenvoeging van “Wingman” en “Ways”. De ‘Business Wingman’ is afgeleid van militaire luchtvaart, waarbij de piloot ook gebruik maakt van wat een Wingman waarneemt en denkt. Als manager wilt u kunnen rekenen op iemand van buiten de organisatie, die buiten de bestaande bedrijfskaders denkt. “Ways” staat synoniem voor het feit dat deze persoon altijd naast u staat en met u meedenkt in oplossingen. Van strategisch niveau tot operationeel niveau en zowel binnen de eigen mogelijkheden als gebruik makend van een groot en sterk netwerk. 

Een Business Wingman biedt u een veilige plek om nieuwe kennis en perspectieven op te doen. Zo heeft u een onafhankelijk klankbord in uw besluitvormingsproduct. 
Dit moet u een stimulans bieden om open te staan en nieuwe wegen te ontdekken. Bovenal eerlijke feedback zonder verborgen agenda.

Historie

Na beide ruim 15 jaar afzonderlijk van elkaar een mooi bedrijf te hebben opgebouwd, besloten in 2023 BranchePartners van eigenaren Franklin van de Laar en Coen Vermeulen en Johnson Factory van eigenaren Martin Huisman en Michel Jochems de krachten te bundelen en samen verder te gaan. De eigenaren zijn geen onbekenden van elkaar. Zo kent men elkaar onder andere door een werkverleden bij brancheorganisatie BOVAG. 

WingWays kernwaarden

Behulpzaam

WingWays is altijd bereid om een handje te helpen en ondersteuning te bieden waar nodig.

Effiënt

WingWays werkt op een efficiënte manier en is gefocust op het bereiken van resultaten met minimale verspilling van tijd en middelen.

Flexibel

WingWays is aanpasbaar en veerkrachtig, in staat om gemakkelijk mee te gaan met veranderingen en zich aan te passen aan verschillende situaties en uitdagingen.

Innovatief

WingWays is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en manieren om dingen te verbeteren, met een creatieve en vooruitstrevende instelling.

Betrouwbaar

WingWays is stabiel en consequent in zijn acties, en kan worden vertrouwd in goede en slechte tijden.

Eerlijk & integer

WingWays heeft een sterk moreel kompas, is transparant en oprecht in communicatie en handelingen, en handelt met integriteit.

Teamspeler

WingWays gelooft in de kracht van teamwork en zet zich in voor het opbouwen van sterke partnerschappen en samenwerkingsverbanden.

Klantgericht & empatisch

WingWays is attent en zorgzaam, luistert echt en toont begrip voor de behoeften en gevoelens van anderen, en streeft ernaar om betekenisvolle waarde toe te voegen.

Het essentiële van vooruitgang
is vooruit te willen

Waarom doen we wat we doen

Wij zijn ervan overtuigd dat de efficiëntie en de vrijheid die ontstaat wanneer organisaties zich kunnen richten op hun kerntaken van onschatbare waarde is.   

Hoe doen wij de dingen

Wij zijn uw medestander op de weg naar vooruitgang. Het is onze ambitie om een ondersteunende rol te spelen, de werklast te verminderen en solide oplossingen te leveren voor organisaties die ervoor kiezen om zich te richten op de eigen kernprocessen.

Wat we doen

Wij bieden een breed scala aan diensten die ondersteunend zijn aan de bestuurs- en bedrijfsprocessen van onze klanten. 

Wie ons vleugels geven