Bureau organisatie

Wij organiseren de bureauorganisatie inclusief de ledenadministratie, secretariaatsvoering en financiële administratie.

Uw klanten adequaat geholpen

Bij een samenwerkingsverband moet u natuurlijk ook alle correspondentie en de administratieve zaken op orde hebben. Daarnaast is niet ieder samenwerkingscollectief gevestigd op één locatie, waardoor vereniging gerelateerde post en telefoon vaak op een persoonlijk adres binnenkomen.

Om u te verlichten bij deze zaken, bieden we u een totaal ontzorgingspakket. Waarom u ook die werkzaamheden aan ons uitbesteedt? Omdat wij thuis zijn in uw branche. Omdat we al op een andere manier kennis hebben gemaakt met uw samenwerkingsverband en weten van het reilen en zeilen.

Totale ontzorging

Leden administratie

De kern van uw vereniging of stichting. Wij zorgen dat de NAW-gegevens, functie- en bedrijfsgegevens altijd up-to-date zijn. 

Financiële administratie

Van contributie inning tot het verzorgen van uw volledige boekhouding.

Personeelszaken

Loonadministratie, personeelsadministratie, ziekteverzuim controle, registratie & afhandelen van sollicitaties en onboarding nieuwe medewerkers.

Front office

Eerste lijns vragen vanuit uw klanten of leden, helpdesk, beantwoorden van telefoongesprekken en zorgen dat e-mails bij de juiste persoon terecht komen.

Back office

Administratieve werkzaamheden, bijhouden van uw website, administrator op portalen, plannen van vergaderen en bijhouden van aanwezigheid.

Notulist

Verslaglegging van uw vergadering, verzorgen van hybride vergaderingen (videobellen & fysiek vergaderen) en overzicht over acties & besluiten. 

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Gerelateerd