Vereniging Aanpak Tellerfraude bij RLT 4 – EditieNL

Het TV-programma EditieNL maakte een reportage over de aanpak van tellerfraude. Naast dat het kantoor van WingWays deels decor was, komt ook Wingman Martin Huisman aan het woord.  

Vereniging Aanpak Tellerfraude in het nieuws

Woensdag 3 april 2024 was een bijzondere dag op het kantoor van WingWays! We hadden het genoegen om het team van EditieNL, het bekende RTL 4 programma, te ontvangen voor filmopnames over een onderwerp dat ons allen nauw aan het hart ligt: teller fraude.

Tellerfraude is een uitdaging die de betrouwbaarheid van de automotive sector beïnvloedt en iets waar Vereniging Aanpak Tellerfraude (VAT) actief tegen strijdt. WingWays is trots om al geruime tijd deze vereniging te mogen faciliteren en daarbij een bijdrage te leveren in deze strijd. Onze inzet gaat echter verder dan alleen faciliteren. WingWays collega Martin Huisman, zet zich al jaren in voor de integriteit van de automotive branche, mede door zijn rol binnen het bestuur van VAT. In deze rol draagt hij bij aan de preventie, voorlichting en handhaving van het aanpakken van deze problematiek.

De opnames werpen licht op hoe de aanpak van tellerfraude wordt bestreden en welke inspanningen er worden geleverd om de sector als geheel te verbeteren. Het team van EditieNL onderwierp Martin Huisman hiervoor aan een aantal vragen en liet daarnaast een actuele casus zien waarbij fraudeurs op heterdaad werden betrapt. We vinden het belangrijk dat deze boodschap wordt gedeeld en nodigen jullie dan ook uit om item van woensdag 3 april 2024, 18:15 uur te bekijken op Videoland. 

Foto: Kantoor WingWays met in beeld de cameraploeg van RLT4 – EditieNL en Martin Huisman (bestuurder VAT)

Meest gelezen

Zoeken

Deel artikel

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Ook interessant