Digitaal platform

Veilig samenwerken in een besloten online platform waarop leden van een organisatie, vereniging, franchise of samenwerking met elkaar communiceren en kennis delen. Dit “digitale clubhuis” is bereikbaar via desktop, mobiel en app. Dé ideale oplossing voor uw intranet of extranet vraagstuk.

Uw eigen digitale clubhuis

Altijd en overal verbonden met uw leden of waardevolle informatie dankzij een digitaal Extranet oplossing. Volledig in de huisstijl, volgens de structuur en in het jargon van uw vereniging of samenwerkingsverband. (nog) Geen huisstijl? Dan regelen wij dat ook! Dankzij een dergelijk digitaal platform heeft u alle vormen van communicatie op één plek. Of het nu documenten, vergaderingen, enquêtes, berichten, vragen, reacties of directe chats zijn. Alles is gemakkelijk te vinden. 

Bepaal zelf wie toegang heeft tot het platform. Maar bepaal ook binnen het platform wie tot welke groep(en) toegang heeft en wat een gebruiker wel of niet op het platform mag doen. Ons digitaal platform is overal en altijd bereikbaar. Via desktop/laptop thuis of op kantoor, of via de mobiele app tijdens vergaderingen, onderweg of thuis op de bank. 

Boek een live demo

Gratis en vrijblijvend

Meer gevoel krijgen bij wat ons Digitale Platform voor jouw organisatie kan betekenen? Boek een vrijblijvende live demo om het zelf te ervaren. 

Een greep uit de features

Alle soorten communicatie

Van het delen van documenten, eenvoudig uitsturen van enquetes tot en met chat mogelijkheden en social media integraties.

Standaard zeer compleet

Van zeer compleet sociaal intranet en extranet platform tot volledige digitale medewerkers ervaring.

Gebruiksvriendelijke app

Gebruik de standaard meegeleverde app of kies voor een eigen branded app in de app stores.

Op ieder device

Alle relevante mogelijkheden op alle devices, dus ook voor collega’s zonder bureau.

Integratie mogelijkheden

Koppel naadloos met bijvoorbeeld Microsoft 365 of de salarisadministratie.

1e en 2e lijns support

Direct hulp bij praktische vragen vanuit uw leden. Team van ontwikkelaars voor specifieke vragen. Continue doorontwikkeling van het platform. 

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Gerelateerd