Bestuurlijke ondersteuning

Met respect voor de personen en ieders positie uw belang over de bühne brengen. Bekend zijn te werken in een omgeving met verschillende en soms tegenstrijdige belangen. 

Houd uzelf uit de wind

Tegenstrijdige belangen zorgen soms voor een spanningsveld waar u niet op zit te wachten. Voldoende redenen om een onafhankelijk derde persoon in te schakelen. Een dergelijke persoon kan boven de partijen staan. Door tevens verstand van zaken van uw business te hebben, weet een onafhankelijke derde persoon direct tot de kern van de zaak te komen en het beste voor uw organisatie na te streven. 

Dankzij WingWays weet u dat u iemand aantrekt met verstand van zaken en gevoel voor bestuurlijke lastige kwesties. De Wing(wo)men van WingWays hebben jarenlang veel ervaring opgedaan bij zowel Nederlandse als Europese samenwerkingsverbanden, branche-, retail-, franchise- en keurmerkorganisaties.. U houdt zelf de regie in handen, maar u kunt ‘uit de wind’ gehouden worden als dat nodig is.

Totale ontzorging

Onafhankelijk secretaris

Uw strategisch sparringspartner met overzicht over de lopende acties en genomen besluiten. Verzorgd tevens de communicatie richting uw stakeholders. 

Onafhankelijk voorzitter

Tegenstrijdige belangen zorgen soms voor een spanningsveld. Een onafhankelijk voorzitter die uw business begrijpt en die boven de partijen staat.

(interim) Directeur

Tijdelijke Directeur / Manager die de leiding over uw organisatie of een afdeling op zich neemt, zodat de business door blijft draaien.

Management Samenwerkingsverband

Volledige ontzorging van een deel of alle operationele en organisatorische taken van uw samenwerkings- verband. Hiermee kunt u zich volledig richten op de kerntaken van uw organisatie.

Verhuur meeting rooms

Volledig verzorgde meeting rooms centraal in Nederland voor fysiek of hybride (fysiek & video bellen) vergaderen. Optioneel inclusief notulist.

 

Verhuur meeting rooms

Volledig verzorgde meeting rooms in centraal Nederland voor fysiek of hybride (fysiek & video bellen) vergaderen. Optioneel inclusief notulist.

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Gerelateerd