BranchePartners

BranchePartners faciliteert al sinds 2010 merkgebonden mobiliteitsretailers. Wij ontzorgen, geven gevraagd en ongevraagd advies, helpen met slimme tools, maar bovenal zetten wij u in uw kracht. Door ons brede en krachtige netwerk in de mobiliteitsbranche, profiteert u van specialisten op verschillende vakgebieden uit uw branche.

Merkgebonden Mobiliteitsretail

Merkgebonden mobilitietsretail is een vak apart. De retailers welke een merk vertegenwoordigen onderhouden een nauwe band met de fabrikant of franchisegever en werken als partners in business veel samen om het merk dat men vertegenwoordigd zo sterk mogelijk te representeren richting de markt. 

Wij geloven sterk in de toegevoegde waarde van de regionale mobiliteitsretailer. Als belangrijke facilitator van vele maatschappelijke belevingen. Maar de wereld van de traditionele dealers staat op zijn kop. Door krachtenbundeling en nieuwe toegevoegde waarde ontwikkeling helpen wij u graag richting een gezonde toekomst.

In het team van BranchePartners hebben we vele jaren ervaring in de wereld van de mobiliteitsretail. Met de focus op grip voor de retailer op diens organisatie en doelgroep. Via samenwerking en krachtenbundeling mét en voor u werkend aan betere voorwaarden en condities om in te ondernemen. Om nieuwe kansen te pakken. Dan is verandering leuk!

Meer informatie

Bezoek de website

Op Branchepartners.nl vindt u meer informatie over Branchepartners en wat wij voor uw merk gebonden mobiliteitsorganisatie kunnen betekenen. Klik op onderstaande knop om direct naar de website te gaan.

Dit maakt BranchePartners uniek

Kracht van het collectief

Oplossingen binnen handbereik door ontwikkelings-, ondersteunings- of investeringskosten te delen met meerdere belanghebbenden.

Objectief advies

Wij geven u inzicht in krachtige en bewezen oplossingen. U beslist welke van deze oplossingen het beste aansluit bij uw situatie of wensen.

Pragmatisch & pasklaar

Door onze kennis over mobiliteit en retailen, selecteren wij enkel oplossingen die écht en direct van toegevoegde waarde kunnen zijn

Branche krachten

Ondersteuning door specialisten op een bepaald vakgebied met vele jaren aantoonbare ervaring in de mobiliteitsbranche.

Ondersteuning op maat

Het gaat ons om het versterken van uw positie. Kies daarom of u zelf richting de oplossing werkt of een mate van ondersteuning wenst.

Continue in beweging

Binnen handbereik brengen van de dienstverlening die WingWays in huis heeft, gecombineerd met BranchePartners’ kenners van de mobiliteitsretail.

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Gerelateerd