Consumenten zekerheid door kenten verantwoordelijkheid

Recent vond in het BOVAGhuis een event plaats om transparantie en zekerheid bij occasionaankopen te bevorderen. BOVAG, samen met diverse branchepartijen en de RDW, benadrukte het belang van samenwerking. WingWays verzorgde de organisatie van dit succesvolle event.

Event BOVAGhuis met VMS leveranciers & occasion portalen

Op woensdag 26 juni jl. vond een belangrijk, interessant en dynamisch event plaats in het BOVAGhuis te Bunnik. Dit event stond in het teken van de missie van brancheorganisatie BOVAG: het bieden van meer transparantie en zekerheden voor consumenten voorafgaand, tijdens en na de aanschaf van een occasion. WingWays heeft met veel genoegen dit event te mogen verzorgen.

Tijdens de sessie hebben we waardevolle bijdragen mogen ontvangen van sprekers van zowel BOVAG als de Vereniging Aanpak Tellerfraude en Stichting 100% Onderhouden. Ook was de RDW aanwezig tijdens deze meeting, wat het belang van samenwerking tussen verschillende stakeholders in de branche onderstreept.

Het realiseren van deze missie kan BOVAG niet alleen. Daarom richtte deze sessie zich tot de grootste occasion portalen en occasion beheer systemen van Nederland, welke in goede getale aanwezig waren. Dit onderstreept het belang dat alle schakels in de branche nodig zijn om te kunnen slagen in het bieden van meer transparantie en zekerheid richting consumenten.

Foto: Impressie van de Transparantie & Zekerheden sessie bij het BOVAGhuis op 26 juni 2024.

BOVAG blijft zich continu inzetten om initiatieven te ontwikkelen die bijdragen aan deze missie. Dit doet BOVAG zowel met bestaande als nieuwe initiatieven, en ze zoeken daarbij proactief op de medewerking van alle schakels in de branche.

WingWays heeft deze sessie op de achtergrond mogen organiseren. Van het uitnodigingstraject, de briefings voor de sprekers en het verwelkomen van de genodigden op locatie. WingWays verzorgt daarnaast ook de nazorg door de aanwezigen met een give-away naar huis te laten gaan, de presentaties na te sturen en de opvolging van de actiepunten te verzorgen.

Meest gelezen

Zoeken

Deel artikel

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Ook interessant