Inspiratie

Het opdoen van nieuwe ideeën, het verkrijgen van creatieve impulsen of het ervaren van een hernieuwde motivatie. Lees hier waar WingWays een actieve bedrage heeft geleverd of bij betrokken is geweest. 

In ons dagelijkse werk komen we een schat aan ervaringen en inzichten tegen die de moeite waard zijn om te delen. Of we nu professionals zijn in het bedrijfsleven, creatieve geesten, of experts in welk vakgebied dan ook, onze werkzaamheden brengen ons in aanraking met diverse situaties. Het is deze rijke variëteit aan ervaringen die ons unieke perspectieven en diepgaande inzichten biedt.

Ter inspiratie voor anderen, delen wij hier onze verhalen, lessen en observaties. Zo hopen we niet alleen anderen te inspireren, maar ook in contact te komen met anderen. Want samen kunnen we leren en groeien, gevoed door de schat aan ervaringen die ons werk met zich meebrengt.

Casus

Verandermanagement: constructief en coherent toewerken naar succes

Een delegatie van Europese Volvo Car dealers bezocht onlangs het Volvo Cars hoofdkantoor in Gothenburg, Zweden, voor strategische gesprekken met het EMEA topmanagement. WingWays speelde een belangrijke rol in het verzamelen en integreren van visies van verschillende landen en fungeerde als strategische sparringpartner.

Lees verder »

Nieuws

Actuele onderwerpen en ontwikkelingen die direct of indirect betrekking hebben op het bedrijf WingWays of de bij ons werkzame personen.

Casussen

Praktijkervaringen waar WingWays actief bij betrokken is geweest en voorbeelden van onze producten of diensten. 

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!