European Marketing Confederation (EMC)

Non-profitorganisatie die  samen met haar leden vanuit heel Europa, best practices deelt op het gebied van marketing, sales en communicatie.

De authoriteit en opleider van marketeers

De European Marketing Confederation (EMC) is een van de grootste marketing lidmaatschapsorganisaties in Europa en vertegenwoordigt marketing, sales en communicatie verenigingen in heel Europa en daarbuiten. De EMC gelooft in hoge normen en professionele integriteit als sleutel tot het succes van het marketingvak. Het ontwikkelen, vaststellen en handhaven van standaarden binnen de branche is een essentieel onderdeel van datgeen de organisatie doet.

Foto: Greep uit de verschillende leden van de EMC afkomstig uit diverse Europese landen

EMC is een non-profitorganisatie gevestigd in Brussel en werkt samen met haar leden in heel Europa om best practices op het gebied van marketing, sales en communicatie te delen. Men doet dit op een aantal manieren. Zo brengt men lidorganisaties met een specifieke focus op marketing samen om kennis te delen, informatie uit te wisselen en professionele netwerken uit te breiden.

Een andere belangrijke activiteit van EMC is het uitbrengen van een uniek Europees kwalificatie- en certificeringskader genaamd EMCQ, dat marketeers toegang geeft tot geaccrediteerde marketing-, sales- en communicatiekwalificaties die in heel Europa worden erkend.

Foto: EMC convention

WingWays mag met trots de operationele invulling van EMC verzorgen. Zo leveren wij de Chief Operations Officer (COO) voor de confederatie, mogen wij de secretariële invulling organiseren, zijn wij verantwoordelijk voor het event management en verzorgen wij het content management.  Op die manier dragen wij bij dat de verschillende nationale verenigingen van Marketeers in de Europese landen, met elkaar verbonden zijn. Daarnaast, geeft het ons u unieke en altijd de laatste inzichten op het vlak van marketing. Inzichten waar wij andere klanten in ons netwerk vervolgens mee van dienst kunnen zijn.   

Meest gelezen

Zoeken

Deel artikel

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Ook interessant