Franklin van de Laar nieuwe voorzitter MDOV

Daarmee verruilt Van de Laar de rol van secretaris. Een rol welke hij reeds geruime tijd voor de Mazda Dealer Ondernemersvereniging (MDOV) mocht vervullen. 

Opvolger Jan Baak

Recent nam Jan Baak na maar liefst 33 jaar afscheid van de Mazda Dealer Ondernemersvereniging (MDOV). Het afscheid van Baak is groots gevierd op 15 november met de collega’s, oud-collega bestuursleden en (oud-)directie leden van Auto Palace de Binckhorst en Mazda Motor Nederland. 

Door het vertrek van Baak, moest de MDOV opzoek naar een opvolger. Deze vond de vereniging dicht bij huis en kwam uit bij Franklin van de Laar. 

Credits: Cavalier Mazda

Franklin van de Laar is reeds jaren actief voor de MDOV in de rol van secretaris. Vanuit die hoedanigheid onderhoud hij ook al geruime tijd de relaties met zowel de Mazda dealers in Nederland, als de directie van Mazda Motors Nederland. Dankzij deze nauwe betrokkenheid binnen de MDOV zal Van de Laar de koers die Baak eerder heeft ingezet continueren. 

Het merk Mazda staat alles behalve stil. Het blijft onconventionele paden bewandelen om met bijzonder fraaie en erg fijn rijdende auto’s te komen Er wordt op allerlei fronten hard gewerkt aan state of art techniek en design. Men streeft perfectie met een ‘human touch’ na. Dat vertaalt zich ook naar het samenspel tussen wholesale en retail. Ook daar blijven we niet doen wat we deden. Wel kiest Mazda ervoor om de kracht van de lokale dealers optimaal te blijven benutten. Aan de achterkant wordt steeds sterker Europees samengewerkt teneinde state of art processen en systemen te kunnen aanbieden aan de dealers. Aan de voorkant, het aanspreekpunt voor de consument en zakelijke markt, blijven de dealers op een persoonlijke manier hun belangrijke toegevoegde waarde leveren. De samenwerking tussen merk en dealervereniging verandert, maar is belangrijker dan ooit. Van de Laar ziet dit daarom ook als een mooie uitdaging en kijkt er naar uit om nog kortere lijnen met de ondernemers te onderhouden om zo de belangen van deze retailers zo goed mogelijk te behartigen.  

Meest gelezen

Zoeken

Deel artikel

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Ook interessant