Gráinne Wafer benoemd tot European Marketer of the Year 2024!

Gráinne Wafer, Global Director bij Diageo, is benoemd tot European Marketer of the Year 2024 door de European Marketing Confederation. Haar overwinning werd aangekondigd tijdens de Spaanse Nationale Marketing Awards, na een competitief selectieproces onder acht topstrategen. WingWays mocht namens de opdrachtgever het event organisere en droeg op die manier bij aan deze succesvolle avond in Madrid. 

Hét event van het jaar voor de Europese marketing community

De European Marketing Confederation (EMC) heeft de winnaar van de European Marketer of the Year Award 2024 bekendgemaakt: Gráinne Wafer, Global Director, Beer, Guinness, Smirnoff & Baileys bij Diageo uit Ierland. We willen Gránne van harte feliciteren met deze prestigieuze titel.

Foto: Event leaflet “European Marketer of the Year 2024”

De weg naar deze overwinning was lang en competitief, met acht van Europa’s beste strategische marketeers als finalisten. Elk van deze finalisten, reeds nationaal erkende marketingkampioenen, vertegenwoordigde het hoogste niveau van strategisch marketingbeheer in hun respectieve landen. De EMC en een professionele jury hebben zorgvuldig de vaardigheden en prestaties van deze kandidaten beoordeeld en uiteindelijk Gráinne Wafer gekozen als de meest indrukwekkende marketeer van Europa voor 2024. De uitslag van de European Marketer of the Year 2024 werd 27 juni jl. bekend gemaakt tijdens een groots gala van de Spaanse Nationale Marketing Awards. Hier werd Gráinne in het bijzijn van de internationale collega’s het jury rapport en de award van European Marketer of the Year 2024 in ontvangst nemen.

Foto: Speech door Gráinne Wafer, Global Director, Beer, Guinness, Smirnoff & Baileys bij Diageo

De bijdragen van WingWays aan dit succesvolle event

Bij WingWays zijn we trots dat we een belangrijke rol hebben gespeeld in het mogelijk maken van dit evenement. Ons team heeft achter de schermen hard gewerkt om de organisatie van dit event soepel te laten verlopen. Hier zijn enkele manieren waarop WingWays heeft bijgedragen:

  1. Logistieke ondersteuning: Van de coördinatie van de nominaties tot het organiseren van de participatie van de internationale genodigden aan gala-avond in Madrid, ons team zorgde voor een vlekkeloze uitvoering van alle logistieke aspecten.

  2. Marketing en promotie: WingWays was verantwoordelijk voor de marketingcampagne rond de European Marketer of the Year Award. We hebben ervoor gezorgd dat het evenement maximale zichtbaarheid kreeg binnen de marketinggemeenschap in Europa.

  3. Jurybegeleiding: We hebben de professionele jury ondersteund met hun beoordelingstaken, door hen te voorzien van uitgebreide achtergrondinformatie over de finalisten en hen te helpen bij het plannen en uitvoeren van de interviews.

  4. Evenementorganisatie: Onze expertise in evenementmanagement zorgde ervoor dat de deelname van de EMC leden aan National Marketing Awards gala-avond in Madrid een groot succes was, waarbij de uitreiking Euopean Marketer of the Year 2024 award een hoogtepunt vormde.

Foto: Overhandiging Award “Marketer of the Year 2024” door juryleden

We zijn vereerd dat we onderdeel mochten zijn van dit bijzondere evenement en kijken ernaar uit om ook in de toekomst te blijven bijdragen aan de erkenning van uitmuntendheid in de marketingwereld.

 

Nogmaals gefeliciteerd aan Gráinne Wafer en een dankwoord aan alle finalisten die hebben deelgenomen. Jullie inspanningen en prestaties inspireren ons allemaal.

Meest gelezen

Zoeken

Deel artikel

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Ook interessant