ALD Automotive beste leasemaatschappij 2024

De Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) heeft de uitslag van de verkiezing Beste Leasemaatschappij van Nederland bekendgemaakt. ALD Automotive mag zich een jaar lang de Beste Leasemaatschappij in de categorie Grote leasemaatschappijen noemen.

Grootschalig event

Op 7 december jl. werden tijdens het Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) Lease Event in Utrecht de resultaten van het grootschalige tevredenheidsonderzoek onder leaserijders en wagenparkbeheerders bekend gemaakt. Hierbij werd ALD Automotive  gekroond tot beste leasemaatschappij 2024.

In dit jaarlijkse onderzoek, uitgevoerd door VZR en in samenwerking met Feedback Company, hebben ruim 4.500 leaserijders, wagenparkbeheerders en private-leaserijders hun ervaringen gedeeld. Het event behoort daarmee tot een van de belangrijkste events binnen de sector van Zakelijk Rijdend Nederland. 

Credits: Vereniging Zakelijke Rijders (VZR)

WingWays mag in opdracht van VZR jaarlijks dit grootschalige event organiseren. Hierbij zijn wij van A tot Z verantwoordelijk voor de organisatie. Denk hierbij aan de selectie en afspraken met de event locatie, het uitnodigen van personen, het verzorgen van de verslaglegging tijdens het event en schrijven van persberichten na afloop. 

Daarnaast, is Wingman Martin Huisman bestuurslid bij VZR. Binnen deze rol is hij verantwoordlijk voor de portefeuille; organisatie, lobby en beleid. Huisman trad  tijdens het afgelopen event Beste Leasemaatschappij van Nederland 2024 op als spreker, waarin hij zijn visie deelde op de toekomst van Zakelijk Rijdend Nederland.  

Meest gelezen

Zoeken

Deel artikel

Kom in contact

Nieuwsgierig geworden of meer weten naar aanleiding van wat u heeft gezien?
Laten we in contact komen!

Ook interessant